Bemutatkozik a TGIData

A Target Group Index (TGI), a világ első számú fogyasztói insight adatforrása,
a marketinges szakma alapvető tervezési eszköze.
A TGI világa

A Target Group Index (TGI), a világ első számú fogyasztói insight adatforrása, a marketinges szakma alapvető tervezési eszköze.

A TGI az elmúlt évtizedek során folyamatosan fejlődött, megfelelve így a marketing szakemberek változó igényeinek, ezért egyedülálló lehetőségeket kínál új insight-ok feltárására, adatbázisok összekapcsolására és az esetleges adat- és ismerethiányok kiküszöbölésére.

Tovább olvasom

Az elérhető információk köre

A TGI adatok felölelik egész életünket, minden releváns, a fogyasztással és fogyasztókkal kapcsolatos adatot megtalálunk benne. A rendelkezésre álló információkat és adatokat a könnyebb átláthatóság kedvéért 15 tematikus egységbe csoportosítottuk.

TGI adatokat szeretnék

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szüksége van TGI adatokra, akkor ehhez többféle módon és formában lehet hozzájutni. Lehetőség van azonnali adatvásárlásra, de testreszabott, egyedi elemzések megrendelésére is.

Tovább olvasom

Webshop

A webshopban könnyen és tetszőlegesen ki lehet választani azokat az adatokat, amelyekre szükség van. A webshopban korlátlanul lehet nézelődni, a vásárlás azonban regisztrációhoz kötött. A kiválasztott és megvásárolni szándékozott adatokat kártyás fizetéssel, vagy átutalással lehet megfizetni. A fizetést követően, az átutalás és annak könyvelése után a felhasználói fiókban a vásárlásaim menüpont alatt lesznek elérhetőek a megvásárolt adatok MS Excel formátumban.

Tovább olvasom

a világ 50
országában

60 éve töretlenül,
1990 óta hazánkban is

700 ezer fogyasztó megkérdezésével

világszerte
25 millió adatponttal

összesen 15
adatkategóriában

Magyarországon
4400 elérhető változóval

A tgidata.hu és wdba2ws.com/#/home honlapok tulajdonosa és üzemeltetője a:

Kantar Hoffmann Kft.
1052 Budapest | Vitkovics Mihály u. 9
Hungary
Tel: +36 (1) 267 4744  
fax: +36 (1) 267 9301
www.kantar-hoffmann.hu
hellotgi@kantar-hoffmann.hu